Demo Girl

Demo Girl är en höjdarblogg om du är intresserad av nya webbtjänster. Molly McDonald berättar och visar så väl med text och bild som med korta skärminspelningar. Här finns hur mycket spännande som helst.

Nu i november har Demo Girl till exempel testat ScreenToaster, ett onlineverktyg för att göra skärminspelningar. Det ser ut att vara hur smidigt som helst.

Som alltid i bloggar är det bra att läsa kommentarerna. Via en kommentar om ScreenToaster hittade jag till filmbyggarsajten Masher som också verkar mycket intressant. Där ska du kunna kombinera egna filmklipp och bilder med filmklipp från BBC samt ljud och effekter.

(Och dessa fynd bara för att jag satt och städade bland mina bokmärken inför en grej jag ska göra idag. Demo Girl hade jag bokmärkt och glömt för länge sedan…)

Moni

Hej!
Satt och jobbade med PIM. Är inne på loggavsnittet. Letade upp bvlogginfosidan och gick via pedagogbloggen inpå din blogg. Än känns det ”väldigt mycket nytt”, ”obekant – förstår jag någonting alls” och så, men spänannde. Jag återkommer, när jag kan mer, också för att få veta mer…