IT i lärarutbildningen

I våras fick jag till min glädje utmaningen att tänka till kring vilka IT-kompetenser en lärarutbildare behöver. Det blev den här filmen.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/IbWZb-xSfDM” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Öpedagogen

Hoppas att din film inspirerar alla, lärare, lärarutbildare, rektorer, skolledare etc för att IT ska vara en naturlig del av den svenska skolan 🙂 Bra jobbat, som vanligt 😉

Ulla-Karin Lundgren-Öhman

Riktigt informativt och sammanfattande! Så här vill jag verkligen att det ska se ut i klassrummen :)! Definitivt en film att visas upp både här och där, och fundera omkring!

Henrik Widaeus

Härligt film som visar bredd och variation – IT som poesi – tänker alltid på 1800-talets dröm om ett allkonstverk när jag ser hur alla de här möjligheterna hamnar i ett sammanhang, ett rum vi tar i besittning någonstans

Sune Nordström

Vilken jättefin sammanfattning, Åsa! Jag skall visa den för mina skolledare! Har du funderat kring i vilken miljö IT i skolan bör ha för att vi skall få till en förändring i att nyttja tekniken i lärandet? Hur organiseradet av lärandet bör vara? Heppell´s BSF-projekt i UK? Jag lyssnade på Clare Johnson, National Strategy på BETT i år och fortfarande är det väldigt låg användning i UK trots tillgång till all teknik och all satsning så nästa steg var att försöka ändra kulturen. Så, du som är så klok, har du några tankar kring det?