IT-pedagoger – hitta andra och bli hittad

Att veta vad som händer på skolor och i kommuner runt om i landet är en enormt viktig inspirationskälla för att kunna utveckla det egna arbetet. Sajten itpedagoger.se är en anslagstavla för att underlätta just det. Här kan du berätta om er verksamhet och inspireras av andra. Kanske hittar du någon att kontakta för ett framtida samarbete.

Du kan bidra på två olika sätt:

Om du bara vill skriva litegrann
Vill du berätta om dig själv eller er organisation för att andra ska kunna hitta er? Klicka på knappen Kontakt och lägg in din text. Missa inte att skicka med adressen till er webbplats eller blogg där den som är intresserad kan läsa mer. Efter någon eller några dagar lägger vi in det du skrev på anslagstavlan.

Om du vill bidra lite mer regelbundet
Vill du lägga in mer än bara era kontaktuppgifter? Kanske berätta om aktuella projekt i er kommun eller tipsa om konferenser och annat som är på gång. Klicka på knappen Kontakt och be om ett användarkonto. Så snart du fått dina inloggningsuppgifter kan du börja skriva. En skrivguide finns på webbsidan.

itpedagoger

Bakom sajten står IT-mamman och Ugglemamma, eller som vi heter i det fysiska rummet: Christina Löfving och Åsa Kronkvist. Fler medarbetare är innerligt välkomna. Fyll i kontaktformuläret om du vill vara med!

4 thoughts on “IT-pedagoger – hitta andra och bli hittad

 • 2008-10-30 at 13:26
  Permalink

  Och det gör jag med: (:-)
  :-)
  Eller kan man klicka på IT-mammans respektive mitt namn i dessa kommentarer för att se foton på oss. Fast jag har förstås gett mitt foto en omgång i Photoshop, då helt sant är det inte. Det är en bra sak med nätet. Man får se ut som man vill. Men Elza har så rätt. Vi får helt enkelt ordna ett foto på oss. Eftersom vi aldrig träffats så lär det få bli ett litet photoshopprojekt. Kul kul! Jag fick genast en massa idéer.
  :-)
  Och Elza, på tal om foton av sig själv på nätet. Jag trodde länge att den där tjejen i sidhuvudet på den gamla designen av http://www.kulturer.net/ var du.

 • 2008-10-30 at 11:17
  Permalink

  Så här ser jag ut: (:-)
  Annars sågs vi utanför The Garden, Elza, i måndags när jag väntade på de andra som skulle komma till den ”farliga träffen” 😉 (Vi som hade stämt träff på nätet.) Eller jag såg dig, menar jag.

 • 2008-10-28 at 16:07
  Permalink

  Tack! Och åjo, det står ju på sidan Om anslagstavlan – http://itpedagoger.se/?page_id=2

  Bilder på oss…. hm vi får se. Christina finns på bild i presentationen av Stenungsunds kommun. Fast man får vara ruskigt listig för att klura ut vem som är hon. Jag har inte riktigt blivit klar att lägga in en presentation ännu.

 • 2008-10-28 at 14:35
  Permalink

  Lysande idé! Men ni har glömt berätta vem som står bakom webbplatsen. Vi vill se bilder på er och veta vilka ni är! :-)

Comments are closed.