Jullänkar

Ibland när man söker länkar inom ett visst område behöver man inte söka så väldigt länge – någon annan som är intresserad av samma område kan ha gjort jobbet. Då gäller det bara att hitta länksamlingen. Så är det till exempel med jullänkar.

Först och främst min favorit bland länksamlare – Annas länkburkar. Givetvis har länkburkarna en specialsida med jullänkar. Som alltid roligt presenterade med en massa klickbara smakprov från sidorna Anna vaskat fram.

Annas länkburkar

Länkskafferiet har också passat på att plocka fram jullänkar.

dmoz open directory project är en webbplats där tusentals frivilliga bygger ett katalogiserat webbrebister. Givetvis finns det en julkategori.

Ett annat sätt är att presentera sin jullänkar, jultankar och jultips på är i en blogg. I Mimmis julblogg skrivs det bara i oktober – december, men då är det massor av julstämning. När får vi se den första pedagogjulbloggen? Hoppas vi får följa verksamheten många förskolor och skolor nästa december! (Och redan innan dess, förstås!) Tänk vad mycket inspiration vi kan hitta hos varandra!

Inspiration till att skriva om några smultronställen för jullänkar fick jag när jag tittade in hos Gunilla och hittade hennes trevliga adventskalender. Japp, redan finns det mycket att inspireras av på Pedagogbloggar!

Gunilla

Så kul att jag kunde inspirera dig genom moin kalender!

Jul-temat känns ju allderstädes närvarande just nu. I våra ASL-klasser har vi till exempel laddat ner julteckensnitt av olika slag, så att barnen kan skriva med bokstäver med tomteluvor på och annat juligt!
Jag ska göra ett inlägg i min blogg om det, och infoga några bra länkar!
Må så gott!