SuperLame

Ladda upp den bild, klicka in en pratbubbla, skriv din text och välj stil för bubblan genom att klicka lite här och dra lite där. Ladda hem bilden. Klart slut. Det är vad du kan göra på SuperLame.

superlame2

OK, vill du arbeta med serier tillsammans med dina elever är programmet Comic Life mycket bättre. Och vill du arbeta med serier i ett gratisverktyg på nätet ser Comiqs, som IT-mamman tipsade om häromdagen, väldigt lovande ut.

Men det som är kul med SuperLame är att det går att testa bums. Krävs inte ens registering. Det är bara att ladda upp en bild och sätta igång omedelbart. Och effekten då du placerat din bubbla och klickar på Save image är cool. Bara den är värd att testa.

One thought on “SuperLame

  • 2008-05-30 at 17:45
    Permalink

    Tack för tipset! Måste prova.
    Letar som en galning efter en animationsapplikation som ligger på nätet (får inte installera vad som helst på skolans datorer…), men hittar inget bra. AniBoom förstår jag mig inte riktigt på när det gäller att ladda upp bilder där. Vet du något får du gärna tipsa. Fast nu kommer värmen och inte ska man sitta inne vid datorn då. Animationsprogrammen springer ingenstans. Trevlig helg! :-)

Comments are closed.